Tipy na nejlepší řezbářský dárek pro nadcházející Vánoce

Blíží se Vánoce a s nimi přichází i tíživá otázka – jaký dárek vybrat pro nadšence nože či milovníka práce se dřevem? Bez ohledu na jejich dovednosti či zkušenosti v tomto oboru, máme pro vás inspiraci na dárky, které jim rozhodně udělají radost a rozdmýchají ještě větší vášeň pro tvoření.

TOP ŠEST DÁRKŮ OD ZAČÁTEČNÍKA PO PROFÍKA

1. Univerzální vyřezávací sada "Stromeček" pro ZAČÁTEČNÍKY

Tato kompletní sada je skvělým startovním bodem pro nováčky i zkušenější řezbáře. Obsahuje řezbářský nůž, dva bloky dřeva (lipa a olše), obtahovací nástroj s brusnou pastou, ochrannou pásku na prsty včetně náplastí, tužku, sadu barev se štětcem, šablonu a podrobný návod. Umožňuje vytvořit si vlastní řezby motivu "Stromeček" a rozvinout tvůrčí potenciál.

Prohlédnout

2. Sada „LŽÍCE“ Celt Spoon Carving Hobby Kit pro ZAČÁTEČNÍKY i POKROČILÉ

Tato sada je skvělým darem pro ty, kteří milují vytváření lžic a vyřezávání. Je vhodná pro začátečníky i pokročilé řezbáře a obsahuje dva řezbářské nože, polotovar lžíce s obrysy, obtahovací nástroj s brusnou pastou a brusnými papíry, ochrannou pásku na prsty včetně náplastí, šablonu a kompletní návod. Tato sada přináší možnost vytvořit si unikátní lžíce se stylem "Keltská lžíce".

Prohlédnout

3. Sekera Compact Axe for Woodcarving na práci či výstavku pro POKROČILÉ a PROFÍKY

BCdenOtcuBlog2

Pro ty, kdo milují práci s dřevem, je kompaktní sekera od BeaverCraft ideálním dárkem. Ručně kovaná se speciálně ostřenou čepelí z kalené uhlíkové oceli a robustní rukojeťí z jasanového dřeva nabízí dokonalý nástroj pro dřevořezbu. K tomu ještě přichází s pouzdrem z pravé kůže s poutkem na opasek, čímž se stává praktickým a odolným partnerem pro každého nadšence pro řezbářství.

Prohlédnout

4. Univerzální řezbářský nůž Whittling Sloyd Knife Walnut Handle pro PROFÍKA

BCdenOtcuBlog2

Řezbářský nůž Whittling Sloyd Knife je univerzálním nástrojem pro běžné řezání, vyřezávání a hrubování dřeva. Jeho 80mm čepel z uhlíkové oceli je ideální pro náročnější úkoly a umožňuje práci s tvrdým materiálem, jako jsou vycházkové hole či praky. Tvarovaná rukojeť z dubu nabízí výborný úchop a pohodlí při práci. S koženým pouzdrem se stává perfektním společníkem pro různé řezbářské projekty a hrubování dřeva.

Prohlédnout

5. Sada na vyřezávání „KŮŇ“ Dala Horse od BeaverCraft pro SPOLEČNOU ZÁBAVU (rodiče a děti)

BCdenOtcuBlog2

Tato sada je inspirována švédskou tradicí a je určena k vytvoření Dala Horse. Balení obsahuje dřevěný tvar koně, řezací nůž, sadu na broušení, barvy, štětec, ochrannou pásku, booklet, brusný papír, tužku a samozřejmě i video průvodce. Skvělá volba pro milovníky tradičních motivů, kterou lze vystavit i jako dekoraci pokoje.

Prohlédnout

6. Řezbářská sada „LŽÍCE / HRNEK KUKSA“ Spoon Carving Tool Set pro LEVÁKY

BCdenOtcuBlog2

BeaverCraft řezbářská sada Spoon Carving Tool Set for Beginners pro leváky je kompletní sada navržená pro začátečníky i pokročilé leváky, kteří se zajímají o vyřezávání lžiček a práci s dřevem. Obsahuje řezbářský nůž C4m a lžičkový nůž SK1 pro precizní práci, spolu s obtahovací kůží a brusnou pastou pro udržení optimálního stavu nástrojů. Ideální pro rozvoj dovedností leváků ve dřevořezbářství.

Prohlédnout

Tyto nabídky nejsou jenom dárky, je to příležitost k rozvinutí kreativity a tvořivosti. Ať už si zvolíte jakýkoliv dárek z našeho výběru, tak zaručeně podpoříte vášeň pro řezbářství, který přenáší nakažlivý úsměv na tvář každého, kdo si rád hraje s dřevem. Přejeme vám radostné Vánoce plné tvůrčího nadšení!